(0)575 - 56 21 84

KEF-motor koop je bij Sabudo Import

KEF-motor heeft een uitgebreid programma van kwaliteitsbandschuurmachines. Door de vele jaren van productontwikkleling heeft KEF-motor het marktleiderschap van industrieslijpmachines in vele landen. De machines van KEF-motor zijn geruisarm, hebben een O- spanningsbeveiliging en 5 jaar motorgarantie.

 

KEF CG Centerless slijp- en polijstmachine

De KEF CG centerless slijper is een nieuw ontwikkeld accessoire, dat op KEF BSH 20-75 banschuurmachine met doorgaande vlakke slijptafel gemonteerd is. De Centerless slijper is eenvoudig te bedienen en slijpt en polijst pijpen van 25 tot 100mm Ø. De KEF CG Centerless slijper heeft het grote voordeel, dat de bandschuurmachine, zelfs als het extra accessoire gemonteerd is, volledig als bandschuurmachine gebruikt kan blijven worden. De vlakke slijptafel en de gereedschaphouder blijven vrij om te kunnen slijpen. Het Centerless accessoire is gemonteerd op het aandrijfwiel aan de achterzijde van de bandschuurmachine.

 

De bandschuurmachine voor aluminium

En andere niet vonkenvormende metalen. Bij deze kwaliteitsbandschuurmachine van KEF, heeft men er bij de materiaalkeuze mee rekening gehouden, dat de slijpband nooit met staaldelen in aanraking kan komen, ook niet als de slijpband door een te hoge belasting zou scheuren. Daardoor ontstaan er geen vonken die tot een stofexplosie zouden kunnen leiden. Een groot deel van de bandschuurmachine is vervaardigd van hoogwaardig aluminium.

 

De standaard modellen van KEF zijn voorbereid voor centrale afzuiging. KEF BSH bandschuurmachine zijn ook leverbaar met dubbele afzuiging en een standaard stofzak. Cycloon met stofopvangbak is de beste oplossing voor een probleemloze stofopvang, zonder reductie van de zuigkracht. De keuze voor een Moment Stopmotor garandeert een optimale veiligheid.