(0)575 - 56 21 84

Hermes schuurmaterialen koop je bij Sabudo Import

Bij Hermes schuurmaterialen heeft traditie toekomst

Hermes schuurmaterialen is van origine een Duits bedrijf met hoofdkantoor in Hamburg en wortels die teruggaan tot het jaar 1927. De onderneming is niet alleen op het gebied van schuurmaterialen wereldwijd een van de belangrijkste producenten, maar is sinds 1993 ook een leidende producent van precisie slijpstenen.

 

Deze marktpositie heeft Hermes schuurmaterialen te danken aan zijn aanspraak op hoogstaande kwaliteiten. Hermes schuurmaterialen voelt zich tot deze traditie verplicht en dit is tevens de hoogste prioriteit voor de toekomst.

 

Hermes schuurmaterialen heeft tal van productiefaciliteiten en verkoopkantoren in belangrijke industrie en opkomende industrielanden wereldwijd. Hierdoor onderstreept Hermes zijn internationale betrokkenheid en toewijding, om klanten ter plaatse professionele ondersteuning te verlenen.

 

Voor de natuur en het milieu

Het voldoen aan nationale wetten en internationale regels is een belangrijk uitganspunt van het Hermes milieu beleid. In 1995 werd Hermes als eerste Europese schuurmaterialenfabrikant op basis van een vrijwillige certificering volgens EG-OKO auditsysteem met succes getoetst. De certificering van de Oostenrijkse fabriek in Bad St. Leonhard volgde in 1997. Op dit moment is het Hermes milieu-managementsysteem gecertificeerd overeenkomstig EN ISO 14001.

 

Hermes schuurmaterialen koop je bij Sabudo Import