(0)575 - 56 21 84

Disclaimer

Algemeen

Alle prijzen op deze site zijn in EURO, inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten en eventuele rembourstoeslag, tenzij anders is aangegeven. De informatie die op deze site wordt geboden is onder voorbehoud, hierbij inbegrepen de prijzen en specificaties van producten. Al de genoemde handelsmerken zijn eigendom van de desbetreffende fabrikant. De getoonde afbeeldingen worden slechts ter illustratie gebruikt en kunnen afwijken van de aangeduide producten. Op al onze offertes en overeenkomsten zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing.

 

Aanbiedingen en dagprijzen

Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt, tenzij anders vermeld.

 

Voorraad

Doordat wij onze voorraad benutten om zowel verzend opdrachten als bestellingen in onze winkel uit te leveren wijzigt deze continu. Wij geven daarom ook geen voorraad indicatie op de website.

 

Houdt u hiermee dus rekening wanneer u de producten kom afhalen in onze showroom in Zutphen. Wij raden het sterk aan om eerst een bestelling te plaatsen zodat de producten voor u gereserveerd staan. Dit kan via onze website (www.sabudo.nl), telefonisch +31 (0)575 562184, of per email info@sabudo.nl. Sabudo is niet aansprakelijk voor eventuele onjuistheden met betrekking tot voorraadindicatie.

 

Privacy

Al de door u verstrekte informatie wordt met de grootste zorg behandeld en wordt niet aan derden verstrekt als daar geen uitdrukkelijke toestemming voor is gegeven door de betreffende persoon. Lees voor meer informatie ons Privacy beleid.